Pol Santamans (1978-2011)

Dissenyador gràfic i multimèdia, artista polivalent i bandarra.

Com a dissenyador va crear durant varies edicions la imatge del festival de música de L’Hospitalet Let’s Festival; va dissenyar portades de diversos CD’s (The Chemistry Set, Corned Beef, Habitación 101, Jofre Bardagí...), va confeccionar les webs del musical Grease, de La Tresca i la Verdesca, del grup de música Dorian o de l’obra de teatre Monty Python entre d’altres.

Apassionat dels còmics, del cinema, de l’art i de la Història, sempre deia: llegir tot tipus de llibres, còmics i veure “pelis” és cultura. S’aprèn molt de tot això... inspira.

A l’Hospitalet hi va fer diverses exposicions, entre elles, Ciudad Aséptica, Day-Gló, Estireu-me els genitals! i 200 Dies. Gran part de la seva obra està repartida per moltes llars!

De l’ART, sempre en deia: no cal entendre el que fan els artistes, només cal que t’agradi… O no... No cal buscar tants perquès com sovint es fa, sinó tot al contrari, cal deixar-se endur igual que amb la música. Qüestió de feeling. El seu pintor de referència va ser Basquiat. També es va veure influenciat pel pop art d’Andy Warhol, així com també per diferents fotògrafs contemporanis (Terry Richardson com a exemple). El Pol, com tots aquests artistes, va fer de l’art un acte transgressor però alhora elegant i atractiu.

En aquesta web podeu veure un recull dels seus millors dissenys, tant de gràfics com multimèdia, quadres, quaderns de dibuix, les exposicions que va realitzar, la seva vinculació amb la música, el cómic, la fotografia i la cultura en general. Potser no hi son totes les seves creacions, però les seleccionades son un bon exemple de lo versàtil que va ser en Pol en diferents disciplines.

We'll meet again!

Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

                           

Creat per BrailleCorp
UK Bookmaker http://f.artbetting.net
BIGTheme - Free Templates