Resum de diferents dissenys que el Pol va realitzar per la sala Bikini, portades de cd's, concerts i festivals. La seva vinculació amb el món de la música era molt intensa tal i com es pot comprovar en les diferents seccions d'aquesta web.

Recull de logotips i dissenys gràfics relacionats amb el món de la moda, els nens, vaixells, invitacions de boda, catàlegs de golf, tornejos d'escacs i un llarg etcètera.

Durant l'any 2005 el Pol va realitzar el disseny dels cartells i postals de la programació mensual del local Kfè Olé de L'Hospitalet.

Durant els anys 2007, 2008, 2009 i 2010 el Pol va dissenyar la imatge corporativa del festival de música La Plaça Odissea del Maremagnum, Barcelona.

Durant les edicions del 2006, 2008 i 2010 en Pol va dissenyar la imatge corporativa del festival de música de L'Hospitalet, Let's festival.

A l'any 1999 en Pol junt amb el Jonatan Garcia van guanyar el tercer premi de la quarta edició dels Premis Signes per a estudiants de disseny.

Entre el setembre del 2003 i el juny del 2010 el Pol va estar realitzant els dissenys dels flyers, cartells, la pàgina web i diferents elements gràfics del depo.

En Pol era un Master del Flash, va fer moltes animacions, banners i webs utilitzant aquesta eina.

 

En Pol va dissenyar la imatge corporativa de la perruqueria Can Tisores de L'Hospitalet. Aplicant un aire 60's i pop a tots els elements gràfics.

La relació del Pol amb la música, el disseny i els amics es va plasmar infinitats de vegades amb diverses col.laboracions...

Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information

                           

Creat per BrailleCorp
UK Bookmaker http://f.artbetting.net
BIGTheme - Free Templates